Laserterapie în Tulcea, centru recuperare medicală Dr. Ene Cristian, efectele biologice ale laserului terapeutic, de joasă putere sau laser non-invaziv vor fi: analgezia, miorelaxarea, decontracura musculară, efectul entiedematos, de combatere a stazei şi de drenaj veno-limfatic, biostimulare tisulară şi a proceselor biologice, efect vasodilatator. Toate cele menţionate de referă la orice suferinţă reumatismală indiferent de localizare (spondiloză, lombosciatică, hernia de disc, gonartroză, coxartroză, artroze ale degetelor mâinii etc), la statusul după traumatisme (fracturi, entorse, lovituri sau contuzii, intinderi sau rupturi musculare sau ligamentare etc), după artroscopia de genunchi, afecţiuni neurologice periferice (nevralgii, parezele faciale a frigore sau în suferinţe ale parţilor moi, precum cicatrici vicioase, aderenţe, fibroze, inclusiv în cadrul mediatizatei suferinţe inflamatorii ale ţesutului grăsos subcutanat, numită celulită, indiferent de stadiul evolutiv.

Managementul durerii prin terapia LASER furnizeaza un maxim de eficienta fara risc de lezare tisulara. Dispozitivul laserului permite controlul densitatii fasciculului fara a aplica o presiune daunatoare. Pacientii simt doar o usoara încalzire a zonei tratate. Avantajele laserului consta în perioada mai scurta de tratament si rezultate pozitive obtinute mai rapid comparativ cu alte proceduri folosite pentru combaterea durerii; în plus metoda este non-invaziva, nu e toxica, e usor de aplicat, extrem de eficienta si, practic, fara efecte secundare.Uneori pacientii pot experimenta un usor discomfort sau durere dupa tratament, datorita restimularii fazei inflamatorii, efect care dispare dupa 24 – 48 ore.

Terapia cu laser în Tulcea, Centru de recuperare Ene Med, terapia are efect de biostimulare fiind o metodă eficientă pentru tratarea unei spectre largi de afectiuni.

  • tratamentul şi controlul durerii
  • vindecarea plăgilor
  • regenerarea nervilor
  • tratamente de piele (în special pentru acnee)
  • regenerare cosmetică
  • Tratarea suprafeţelor de mici dimensiuni se efectuează cu sonde de laser diode de puteri diferite: 25, 100 şi 500 mW.
  • Tratarea suprafeţelor de mari dimensiuni se efectueazăcu sonde de laser diode tip dus format din 4 diode cu puteri de 100 mW însumând o energie totală de 400mW.
  • Sondele laser sunt interschimbabile şi operează in spectrul roşu şi infraroşu asigurând o penetrare bună în ţesuturile periferice şi profunde.
laseroterapie

Laserterapie în Tulcea, Ene Med

 

Telefon programări: 0240.522.222

PROGRAM : Luni-Vineri 12-19

Centru de recuperare Ene Med

Centru-Recuperare-medicala-Tulcea-Dr-Ene-Cristian

Centru de recuperare Ene Med, Tulcea

Laserterapie în Tulcea

laseroterapie-tulcea

Tratamente cu Laserterapie în Tulcea

Laserterapie în Tulcea

lsr

Laserterapie în Tulcea