Masaj limfatic - Centru de recuperare Ene Med Tulcea, drenajul limfatic este un masaj uşor combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor.

Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic, rolul acesteia fiind acela de a elimina toxinele din organism. Aceasta se adună în ganglionii limfatici, iar masajul în punctele unde se găsesc aceştia stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni. Implicit, este stimulat sistemul imunitar şi se tonifiază pielea. Masajul ganglionilor este însoţit de cel pe traseul vaselor limfatice pentru drenarea limfei.

Drenajul limfatic este mai mult decât o procedură cosmetică şi se face de către kinetoterapeuţi centrului de recuperare Ene Med din Tulcea. Printre beneficii, specialiştii menţionează îmbunătăţirea sistemului imunitar, combaterea senzaţiei de picior greu care apare din cauza sedentarismului şi deshidratării, ameliorarea calităţii somnului, a unor probleme circulatorii.

Centrul de recuperare Ene Med din Tulcea oferă servicii de masaj limfatic și consultatii de specialiatte.

 

Centru-Recuperare-medicala-Tulcea-Dr-Ene-Cristian002

Masaj limfatic - Centru de recuperare Ene Med Tulcea

 

 

Telefon programări: 0240.522.222

PROGRAM : Luni-Vineri 12-19

Centru de recuperare Ene Med

Centru-Recuperare-medicala-Tulcea-Dr-Ene-Cristian

Centru de recuperare Ene Med, Tulcea

Masaj limfatic în Tulcea

masaj-tulcea

Masaj medical în Tulcea

Masaj limfatic

masaj-limfatic

Masaj limfatic în Tulcea