Recuperare postoperatorie - Centru Recuperare medicală Tulcea

Dupa orice operatie este nevoie de recuperare medicala, fie ca aceasta este pe un timp scurt ca si durata, pana la vindecarea completa, fie se poate prelungi, iar uneori fiind necesar sa se aplice pe toata durata vietii, sau pe toata durata deficitului motor.

Aproape dupa orice operatie este nevoie de repaus articular, fie ca este vorba de o perioada mai scurta  sau mai lunga de timp. In aceasta etapa interesul pentru mobilizarea precoce este foarte mare. Spre exemplu, dupa o operatie a soldului, in perioada de imobilizare la pat, mobilizarea precoce previne aparitia escarelor de decubit, a redorii articulare si a hipotoniei si hipotrofiei musculare. Se efectueaza contractii musculare izometrice, contractii izodinamice, contractii izometrice si izodinamice rezistive in grupele musculare distale ale segmentului operat.

Hernie de disc cervicala, hernie de disc lombara, fracturi, humeros, fracturi oase antebrat, proteza de sold, proteza de genunchi, fractura de femur, fracturi oase gamba, fractura de calcaneu.

Centrul de recuperare Ene Med din Tulcea va ajuta să vă recuperați dupa ce a-ți suferin o operatie.Cu ajutorul nostru recuperarea dvs. va fi mult mai rapida.

Pentru programări si întrebări vă rugăm sa ne contactați...